Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Bevattningsglas

Här hittar du våra otroligt populära & snygga & praktiska bevattningsglas. Sätt dem i dina blommor så du inte riskerar en för tidig död av dina älskade växter. 

Läs mer
Stäng

Vad är ett bevattningsglas?

Ett bevattningsglas, även känt som en växtvårdare eller vattenklot, är en självbevattningsanordning som hjälper till att upprätthålla en jämn nivå av fukt i jorden och håller växten hydrerad under en längre period. Den består av en glasglob eller en plastpåle som fylls med vatten och förs in i jorden nära växtens rötter.

Konstant tillförsel av vatten

Bevattningsglaset släpper ut vatten långsamt när jorden torkar ut, vilket säkerställer att växten får en konstant tillförsel av vatten utan att bli övervattnad. Detta är särskilt användbart för växter som är känsliga för övervattning, eftersom det kan leda till rotröta och andra problem.

Speckat schema? Då är det perfekt med bevattningsglas

En av de främsta fördelarna med att använda ett bevattningsglas är att det minskar frekvensen av vattning som krävs, vilket är användbart för personer som har fullspäckade scheman eller som kanske glömmer att vattna sina växter regelbundet. Det kan också vara användbart för växter som kräver konsekventa fuktnivåer, som ormbunkar eller orkidéer. Alltså kan ett bevattningsglas vara ett utmärkt komplement till alla växtvårdsrutiner, eftersom det hjälper till att se till att växterna är friska och väl återfuktade utan att behöva ständig uppmärksamhet.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen