Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retroradios

Retro radios från Roberts Radio med hög kvalité som verkligen kan lyfta upp känslan i ett rum. Alla varianter är kompatibla med bluetooth varav en har röststyrd bluetooth med Alexa. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Retro radio´s från Roberts Radio

Roberts Radio grundades för över 90 år sedan av de goda vännerna Harry Roberts och Leslie Bidmead och de började tillsammans tillverka bärbara radioapparater – till en början producerade "bara" tre radioapparater i veckan. Idag är Robert Radios marknadsledare i Storbritannien inom bärbara radioapparater. Roberts Radio har som motto  "Kompromissa aldrig med kvalitet och fortsätt att tänja på gränserna."

Roberts radio har hög kvalité

Sedan 1932 har Roberts bestämt sig för att göra ljudprodukter som ger dig mer än bara en lyssningsupplevelse. Vi vet att när en produkt ser ut, känns och låter sensationell, kan vardagslyssnandet förändra din dag, skapa stämning och stil ditt hem och dessa krav upfyller dessa radios. Varje Radio är designad för att synas framme, röras och höras. 

Roberts Retro radios i hållbart val

En Roberts Radio är designad för att vara hållbar vilket är ett koncept som är grundat på medvetna val om hur Robert radio skapar sina produkter – från högkvalitativa material och ett ständigt fokus på sätt att minska miljöpåverkan. De har en certifiering "Planet Mark-certifieringen" detta är ett kvitto på att de försöker att minska koldioxidutsläppen, vilket är ett steg i rätt riktning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen