Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Matbord Industriella

Vi har matbord i industriell & amerikanskt stil med en toutch av country. Vi älskar matbord i återvunna material och tidlös design som kommer med hemleverans & fri frakt hem till dig.

Läs mer
Stäng

Matbord i återvunna material 

Matbord är inte bara ett måste i ett hem, det är också en väldigt snygg inredningsdetalj. Gammalt trävirke som blir ett nytt matbord i industriell stil, det är inte bara coolt utan också klimatsmart.

Vad skall man tänka på när man köper matbord?

Att köpa ett nytt matbrord skall vara kul, men det gäller att mäta ordentligt, med ett förstort bord känns det trångt, för litet blir oprakiskt. Ett tips är att tejpa i golvet om det behövs för att förstå hur stort ditt nya bord bör bara. Vi räknar med att man behöver cirka 60 cm / stol i plats så ett 140 cm lång matbord passar till 4 stolar samt ett matbord som är 180 cm långt som brukar vara 80 cm -100 cm djupt, passar perfekt till 6 stolar varav 3 på varje sida.
Vill du ha ett bord för 8 platser bör bordet vara 240 cm långt, det går kortare men beror lite på ditt val av stolar samt underredet på matbordet. Man vill inte ha ett stolssben precis vid bordsbenen. Hos oss hittar du matbord i industriell stil med en amerikanske countrykänsla. Matbord i inustriell, trä och rustik stil.

Vad är ett industriellt bord?

Industridesign påminner om restauraninredning. Råa material, stål, järn som matchas med rustikt trä. Många av våra industriella bord har träskiva och ett stålunderrede undertill. De är tunga och gedigna matbord som sätter en skön stämning hemma!

Hur får jag leveransen av ett matbord från Magasin11.se

Frakten ingår i priset och våra industriella matbord, de skickas med DHL, SHENKER eller DSV beroende på vart du bor och vilket matbord du vill beställa. Speditören kontaktar dig före leveransen så att du kan välja tidpunt för leverans som passar dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen