Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Vägglampor i Industriell & Retro Stil

Hos oss hittar du vägglampor i industriell stil att markera den där läshörnan med, eller ha som industriell "toutch" hemma. Vi föredrar rustika vägglamporna i återvunna material.

Läs mer
Stäng

Vägglampor i industriell stil

Hemma hos mig, i mitt sovrum finns det 9 lampor, ändå kan man inte läsa en bok (enligt min sambo). Så vem är jag att tipsa om belysning egentligen? Jo skämt åsido inredning & belysning är något vi på Magasin 11 arbetat med i över 20 år och det är faktiskt en av de viktigast aspekterna när man inreder i ett rum. Vi på Magasin 11 säljer vägglampor i industriell & retro stil. Vägglampor att inreda med som inte bara gör ditt hem ljust, utan också gör det mysigt. För hur härligt är det inte att sitta i sitt vardagsrum perfekt upplyst av belysning i valda delar av rummet istället för en ilsken taklampa? Vi tar in vägglampor som är gjorda i tidlös design återvunnet material (detta arbetar vi stenhårt på!) och som är enkla att placera och använda i de flesta rummen. Vi tycker inte inredning skall vara en trend man lessnar på för att sedan behöva slänga och köpa nytt. Vi vill att vägglamporna vi säljer skall hålla i stil, design såväg som i kvalitén. Köp det du gillar från början, och lessnar du på ett rum eller lite väggbelysning så flyttar du det till en ny del av rummet eller ett annat rum och vips har du skapat dig en ny känsla hemma.

Hur lång leveranstid är det på våra vägglampor

De flesta lampor skickas direkt från vårt lager inom 1-3 dagar. Det kommer till ditt närmaste utlämningsställe (som du själv kan bestämma i kassan). Du får ett SMS när vägglamporna du beställt finns att hämta ut.

Vilken armatur skall jag ha i mina vägglampor

Det är upp till dig vilken form av ljuskälla du väljer att ha i din vägglampa. Men en tips är att ha hög belysning där som du skall läsa så som i en läshörna, syhörna, vid sängen eller kanske i en hall. Medans du väljer ett softare ljus till exempel i vid en hylla, eller tavla. Idag är ljuskällan dessutom en del av lampan, det är väldigt trevligt att välja en ljuskälla i vägglampan som sticker ut något och kanske ser ut som en gammal glödlampa i sin design. TIPS: Ljuskällor med diod och plexipglastub ger känslan av den traditionella glödtråden och ger ett fint varmt sken. Med denna teknik blir dessa ljuskällor mycket prisvärda. Du ser alla våra ljuskällor här.

Hur vet jag vilket ljus "temperatur" det blir i min vägglampa

För ljuskällor uttrycks färgtemperaturen i Kelvin (K), vilket har att göra med ljusets effekt, om det är varmvitt eller kallt vitt ljus. Ju högre antal Kelvin, ju "kallare" eller "svalare" är ljuset och det är vanligtvis vitare nyans. Ju lägre Kelvin, desto "varmare" och mer gulaktigt blir ljuset. Man brukar säga att ljuskällor med varmt vitt ljus har 2200-3300 K (kelvin) & kalla ljuskällor har 3300-5500 K. Detta kan hjälpa dig att välja den typen av ljussken som passar bäst i din inredning. Vi föreslår att du väljer en färgtemperatur i hela ditt hem och till exempel ha upp till 3300 K varmt ljus istället för att blanda det med över 3300 kelvin & över det som är kall vit ljuskälla, åtminstonde hålla sig till enhetligt i samma rum, det blir mysigast sken då. Vi har en mängd belysning att välja mellan i många olika färgtemperaturer. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen