Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retro kylskåp

Vi är agententurer för Amerikanska kylskåpet Big Chill & säljer Severins snygga retro kylskåp i flera modeller. Severin retro kylskåp är väldigt prisvärda & vi har små och stora retro kylskåp. Leveranstid ca 1-3 veckor.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Om våra amerikanska Kylskåp i retrostil

Amerikanskt retro kylskåp från Big Chill är ett absolut måste för ett äkta retro hem. Våra retro kylskåp från Big Chill Finns i flera läckra retrofärger med rostfritt "klickhandtag" och klassisk retrodesign. Retro kylskåpen är något större än ett svenskt kylskåp med ca +80 cm bred och 188 cm i höjd, och har en rymlig frys i översta delen. Det har även kommit en ny modell retro kylskåp från Big Chill på den europeiska marknaden som heter Classic, detta retro kylskåp rymmer 587 liter (det är mer än man tror) samt har sin klassiska plåtdörr med "klickhandtag", finns i 3 läckra färger och är cirka 84,5 cm bred & 185 cm hög! Ett stort jättesnyggt kylskåp i retrostil om du frågar oss. Finare i verkligheten än bilderna kan återge.

Var produceras våra retro kylskåp från Big Chill

Big Chill retro kyl produceras i Italien med cirka 2-4 veckors leveranstid och frakten hem till din dörr ingår i priset. För mer info hör gärna av dig på [email protected] eller 076-0192957 så hjälper vi dig gärna! 

Vi hjälper dig hitta rätt retrokylskåp!

Vi hoppas du hittar ett retro kylskåp som passar dig och dina behov till ditt vardagshem eller sommarställe. De fina retrofärgerna på kylskåpen kommer lyfta rummet och göra dig glad och hemmakär! Behöver du ett lite mindre eller billigare minikylskåp till sommarhuset eller uterummet har du Severins mindre kylskåp och minikylar. Severin har också mellanstor retro kyl med frysfack längst upp som är större & högre och retro kylskåp som har med frys längst ner. Älskar du more is more är det definitivt de Amerikanska retro kylskåpen från Big Chill som gäller för dig. Detta kylskåp i retrostil skulle passa i vilken retrofilm som helst om Greace eller varför inte i serien Vänner. Kylen blir som ett smycke som man faktiskt blir glad bara av att se enligt oss! De är förstås inte bara snygga kylskåp utan väldigt bra. Magasin 11 är ensamma om att sälja Big Chill i Sverige och Karin (ägaren) har självklart ett rött Big Chill retro kylskåp hemma. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen