Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Retrokylskåp

Vi är agententurer för Amerikanska kylskåpet Big Chill samt säljer även Severins snygga retrokylskåp i flera modeller. De  är väldigt prisvärda & finns i både små och stora format. Leveranstid ca 1-3 veckor.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Amerikanskt retro kylskåp från Big Chill är ett absolut måste för ett retro hem. Big Chill kylskåp Big Chill Finns i flera läckra retrofärger med rostfritt handtag och klassisk design. Retrokylskåpen är något större än ett svenskt kylskåp med +80 cm bred och 188 cm i höjd, och har en rymlig frys i översta delen. De produceras i Italien och frakten hem till din dörr ingår i priset. För mer info hör gärna av dig på [email protected] eller 076-0192957 så hjälper vi dig gärna! 

 

Vi hoppas du hittar ett retrokylskåp som passar dig och ditt vardagshem eller sommarställe. De fina färgerna kommer lyfta rummet och göra dig glad och hemmakär! Behöver du ett lite mindre eller billigare minikylskåp till sommarhuset eller uterummet har du Severins mindre kylskåp och minikylar. Severin har också mellanstora retrokylar med frysfack längst upp som större högre som har kylskåp längst upp med frys längst ner. Älskar du more is more och Amerikanska kökstillbehör och inredning är verkligen Big Chill retrokylen för dig. Den är rejält stor med sina +80 cm i bredd, gjord i plåt (de flesta retrokylskåp är annars ett plasthölje) med en stor rymlig frys längst upp. Detta kylskåp i retrostil skulle passa i vilken retrofilm som helst om Greace eller varför inte i serien Vänner. Som ett smycke som man faktiskt blir glad bara av att se enligt oss! Bra är det självklart också. Magasin 11 är ensamma om att sälja Big Chill i Sverige och har ett hemma själva. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen