Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Alla hjärtans dag presenter

14 februari är det alla hjärtans dag. Här har vi samlat bra presenttips för dig som vill överaska någon du känner eller bryr dig om med en fin present.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Genre

Alla hjärtans dag 14 februari

Visst kan det kännas som ett trick från butikerna att sälja mer, vi vill inte uppmuntra till överkonsumtion. Vi vill att man skall hitta inredning och presenter av oss som håller i längden. Tidlös vacker inredning man blir glad av. Men det går inte att sticka under stolen att väldigt mycket av vårt sortiment faktiska blir superbra alla hjärtans dags-presenter. Vi har helt enkelt allt för alla hjärtans dag.

Vad gäller på alla hjärtans dag

Med det sagt att vi har ett brett sortiment presenter så vill vi verkligen understryka att det inte är beloppet man handlar för på alla hjärtans dag som räknas, det är tanken bakom presenten. Här skall man vara kreativ! Köpa ha ett fint kort, att minnas en favoritgrej kan ofta göra en present extra uppskattad som får modtagaren att känna sig utvald & speciell, och det är väl det alla hjärtans dag handlar om eller hur?

Tips för alla hjärtans dag

Vi tycker denna helgdag är en kort-dag. Här skall du alltdi ha med ett kort Iperfekt för modtagaren att fota & skryta om i sociala medier) bre på med komplimangerna. Skriv det som du tycker om hos din partner eller käresta & snåla inte på komplimangerna. Du hittar fina kort här. Du kan köpa en sista minuten present blommor eller en flaska vin, inga problem om du kombinerar det med de rätta raderna! Förutom kort har vi såklart samlat lite presenttips som är sådant som är extra populärt hos oss före hjärtans dag. 
 

Vi kan slå in alla hjärtans dag presenten! 

Vill du ha något inslaget så går det bra att skriva en rad i meddelanderutan så ordnar vi detta. Vi har ändå haft fysisk butik i 20(!) år så vi vet hur man gör! Vi levererar med snabb leverans så du kan ta din tid & beställa din present från oss. Lycka till till en fantastisk dag med din kärlek, & du är man singel är det helt okej att köpa en alla hjärtans dagpresent till sig själv! 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen