Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Fåtöljer & Loungesoffor

Industriella loungesoffor och fåtäöljer i industriell stil som skapar en härlig tidlös atmosfär i ditt hem. Hos oss får du får fri hemleverans & snabba leveranser på våra loungesoffor & fåtöljer.

Läs mer
Stäng

Fåtölj med läder i industriell stil

Skapa rätt stämning och atmosfär med fåtöljer i industriell stil när du inreder i vardagsrum eller kala ytor. Våra fåtöljer finns i tidlös och modern skandinavisk design, och kan användas för att piffa hemma såvä' som i ett mötesrum, reception eller konferensrum.

Fåtölj med armstöd i industriell stil

Letar du efter en fåtölj med armstöd? Vi har fåtöljer med armstöd från Trademark Living som säljer olika typer av solstolar med armstöd, som t.ex gamla biostolar, upcycleda frisörstolar eller stolar i modern design. Ge inredningen personlighet med läckra fåtöljer i industriell stil och annorlunda upcyklad design från Trademark Living.

Industriell loungesoffa med skinn

Vänd väntetiden till ett välbehövligt andrum i en hektisk vardag. Med en 2-personers loungesoffa från Trademark Living, kommer dina gäster att få en bekväm och avkopplande sittupplevelse medan de väntar på kaffet, maten eller kanske en läcker cocktail? Loungesofforna är också väldigt snygga i en hall, i ett litet kök eller varsom du vill annordna en läcker sittdel som inbjuder till en paus.

Behöver du ett helt loungeset?

Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa den ultimata loungeatmosfären. Kombinera loungesoffor med bord & loungestolar på andra sidan. Det finns oaändliga möjligheter för olika kombinationer och dessa industriella möbler kan med fördel mixas & matchas.

Inspiration till inredningen i industriell stil

Se & uinspireras från hur kaféer & resaturanger skapar  fantastiska och stämningsfulla interiörer och en helt egen stil. Så kan även du ha det hos dig. Välj industriella möbler med personlighet och ditt hem kommer att kännas som en avslappnad plats för dig att ladda batterierna på! Dessutom är våra industriella soffor, möblker & inredning tidlösa med mycket återvunna material som håller i längden

Produkten har blivit tillagd i varukorgen