Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Plåtburkar

Organisera i köket med fina plåtburkar i retro design som andas nostalgi. Här hittar du stora och små burkar för varje ändamål.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Plåtburkar i retrostil!

Hos Magasin 11 hittar du allt från plåtburkar för plåster & bandage i form av första hjälpen burkar, till snygga flingburkar för frukostflingorna. Vi har pilleraskar som är perfekta presenter. Smart pastaburk i plåt , eller varför inte förvara tvättmedlet i en snygg tvättmedelsburk i plåt i kitchig retrostil?

Småburkar att ha framme

Vi har även vackra teburkar att duka fram med när det blir tedags, som även blir superfina presenter! Även våra hund & kattmatsbrukar är både fina & populära, ha dem framme som en del av inredningen istället för att förvara katt eller hundmaten i påsen! Blir både snyggare & trevligare.

Plåtburkar i retrostil från Coca Cola

På våra plåtburkar finner ni klassiska motiv som Coca Cola Original, Kelloggs Cornflakes samt andra 50-tals inspirerade tryck. En plåtburk med unik retrodesign är en utmärkt present att ge bort till han eller hon som behöver rensa upp lite i köket och få ordning på sina torrvaror. Det blir så mycket roligare att servera müsliflingorna i en snygg plåtburk eller varför inte småkakor i en retroburk, urläckert tycker vi på Magasin 11.

Mixa & Matcha med snygga plåtburkar 

Man kan med fördel blanda nya och gamla plåtburkar från oss. Många av våra smarta & snygga förvaringsburkar kommer i antingen 3 liter eller 4 liter. Oavsett om du mixar dem som är lika stora eller olika plåtburkar så är de snygga att ha tillsammans. Så vet du att du är lite dålig att ställa undan efter dig är ett smart knep att ha förvaringen i snygga plåtburkar som är fina att ha framme. 

Plåtburkar med tätslutande lock för kaffet

Våra kaffeburkar kommer med ett knäpplock är tätslutande. Kaffet som skall förvaras mörkt och tätt håller längre och du vet alltid vart du har det med en snygg kaffeburk från oss. Vi testar våra kaffeburkar och håller de inte måttet får de inte vara kvar i vårt sortiment.

Tidlöst & Hållbart med plåtburkar

Vi tror på att sälja & arbeta med hållbara material som plåt, glas, stål, trä och har därför valt våra köksburkar i rejäl plåt som håller länge, Plåtburkarna är därför inte bara snygga utan också hållbara. Välj en kaffeburk som passar hos dig eller för den som du skall ge den i present och sedan har nytta av den för en lång tid framöver. En tidlös present som man blir glad av helt enkelt!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen