Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Barstolar i Industriell & Countrystil

Vi säljer industriella, designmässigt snygga barstolar! Köp barstolar till hemmet för att flexibelt tillföra design och komfort i bar eller runt köksö.

Läs mer
Stäng

Våra barstolar i industriell stil

Vi har noggrant valt ut snygga, industriella och högkvalitativa barstolar i olika former och stil. Gemensamt med våra barstolar är att de har en cool kontrast. Det härliga med dessa barstolar är att de alla är unika att de lyckats kombinera material där det mjuka lädret och det råa  industriella järnet möts, vilket skapar en läcker och stilren look. Letar du efter en/flera barstolar som är sköna att sitta på under långa stunder har du kommit rätt, vi har olika stolar för dig där du själv väljer om du vill köpa barstolar med lädersits, helt i läder, barstolar i återvunnet trä eller enbart i järn.

Välj rätt höjd på dina barstolar

Du ska utgå efter vad du tycker/tror är skönt att sitta på, välj det du tycker passar in interiörmässigt, mät gärna bänken/baren så de blir proportionellt till resten av din interiör och så du får gott om benutrymme. Är din bänk/bar mellan en meter och 106 cm från golvet så kräver det en sitthöjd på ca 72-77 cm.

Skillnaden på barstolar och barpallar

Barstolar och barpallar är ett bra köp för dig som vill få till en barkänsla i hemmet eller om du har ont om plats. För att få ett "levande" hem ska du möblera i olika höjder och det gör även att du får yta över och en modern inredning. Bjud över ett gäng och servera en härlig middag vid din bar och ha en härlig tid med nära och kära.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen