Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Sittpuffar & Pallar

Sittpuffar & pallar i vintagelook & industriell stil att inreda med & använda som fotpall eller avlastningspall. Våra sittpuffar & pallar funkar i alla rum & ger en snygg gammaldags look.

Läs mer
Stäng

Sittpuff med olika former för olika ändamål

En sittpuff kan tjäna många olika funktioner och syften, vi säljer sittpuffar i olika storlekar och former. Det är till exempel snyggt att ha en rund läderpall som sittplats i vsrdagsrummet eller som fotpall när du sätter dig i soffan. Behöver du däremot fler extra sittplatser vid en matplats eller kanske något att sätta dekorationer och växter på så passar det bättre med någon av våra långa sittpallar.

Pallar i vackra material att älska

Vi säljer ett brett utbud av vackra, små och stora pallar. Om vi ​​inte har en puff eller pall som passar ditt ändamål kan vi istället ha en bänk, loungestol eller stol. Våra pallar är gjorda av vackra material som charmigt återvunnet trä, läder och handvävd bomull.

Så här behandlar du din läderpuff

Läder är ett läckert och lyxigt naturmaterial som om det behandlas på rätt sätt, kan hålla i många år. Det är alltid bra att impregnerar dina läderprodukter innan du använder dem, oavsett om det är väskor, kuddar eller andra accessoarer. På så sätt skyddar du din nyinköpta läderprodukt från vardagsaktiviteter. Samtidigt blir produkterna mindre mottagliga för smuts och fukt och de håller sig snyggare längre. Vår rekommendation är att du t.ex. vid säsongsbyte 2 gånger om året ta hand om din läderprodukt. Tänk på att använda en impregnering som passar produktens lädertyp och testa den alltid först på en liten bit för att se hur lädret reagerar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen