Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Industriell Inredning

Magasin 11 älskar Industriell  & Retro inredning. Inredning som är tidlös & håller länge både i form & kvalité! Vi tycker om inredning som skapar en lugn och rofylld atmosfär.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Inredning i Industriell stil

Våra hem är ju numera privata andningshål där vi måste kunna ladda våra batterier. Vi tycker om inredning som skapar en naturlig harmoni, medvetna designval, återvunna, och naturliga material som håller och åldras och slits vackert med tiden. Material du hittar i denna kategorin är inredning i glas, papper, trä och rotting.

Vad är industriell inredning

Industriell inredning hämtar inspiration från det råa, oavslutade utseendet på fabriker och lager. Den har vanligtvis en neutral färgpalett, exponerade rör och kanaler, betong- eller tegelväggar och fokus på funktionella, utilitaristiska föremål. Praktisk inredning betonar å andra sidan funktion och användbarhet framför stil och förknippas ofta med minimalism och enkelhet.

Fördelarna med industriell inredning

Industriell inredning är hållbartMaterialen som används i industriell design, som betong och metall, är vanligtvis starka och hållbara, vilket gör dem idealiska för kommersiella och högtrafikerade områden.

Lågt underhåll, Industriella material och ytbehandlingar är ofta lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för livliga utrymmen.

Tidlös tilltal. Den råa, industriella estetiken är en klassisk stil som har varit populär i årtionden och som sannolikt inte kommer att gå ur modet snart.

Praktiskt & funktionellt. Industristil är praktisk design och inredning är fokuserad på att skapa utrymmen som är funktionella och lätta att använda, vilket gör det till ett idealiskt val för hem, kontor och andra utrymmen där människor behöver arbeta eller bo.

Kostnadseffektivt. Genom att prioritera funktion framför estetik kan praktisk design och inredning ofta åstadkommas med mindre resurser och en mindre budget än mer utsmyckade stilar.

Flexibelt. Industriell inredning är ofta praktisk inredning är mångsidig och anpassningsbar, vilket gör att den kan användas i ett brett spektrum av miljöer och applikationer.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen