Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Soffbord & Sidobord i industriell stil

Hos oss hittar du soffbord i countrystil och industriella sidobord att ha i ditt hem som skapar den där mysiga hemkänslan som vi behöver för att ladda våra batterier!

Läs mer
Stäng

Soffbord & sidobord för dina behov

Vardagsrummet är ett av hemmets heligaste rum och förmodligen det rum i hemmet där avkoppling och mys är viktigast. Det är här du sparkar upp fötterna efter en lång dag på jobbet, spenderar fredagar med familjen eller streamar det senaste avsnittet av din favoritserie. Här spelar soffbordet en väldigt central roll så du har en plats att ställa din kopp kaffe, skålen med fredagsgodis eller något helt annat. 

Välj rätt soffbord i industriell stil

Letar du efter ett runt soffbord, ett rustikt soffbord av rått återvunnet trä eller är det kanske ett soffbord med hylla som du saknar? Hos Magasin 11 hittar du ett brett utbud av små och stora soffbord, så att du kan få ett bord som passar just dina behov och din personliga stil, oavsett om du är till minimalistisk nordisk stil eller en rå naturlig look. Det vi uppskattar när vi tar in soffbord i vårt sortiment är att de skall vara tidlösa, hållbara och gärna i industriella, råa & hållbara material. Bäst av allt är om våra sidobord & soffbord är i återvunnet material.

Skapa den ultimata myshörna

Inte ens det mest fantastiska soffbordet kan stå helt ensamt – men som tur är finns det ett alternativ för det. Ge ditt nya soffbord gott sällskap med en eller flera av våra läckra fåtöljer och loungesoffor, sköna läderpuffar eller lite mysbelysning från en snygg bordslampa. Behöver du inspiration till designen av din framtida mysdel kan du inspireras av våra snygga miljöbilder där kunder har skapat en rustik och mysig inredningsstil.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen