Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Dinerbooth i Amerikanskt stil

Magasin 11 har allt du behöver för att få till den rätta American Diner stilen. Leveranstiden ligger på ca 1-3 veckor. Dinerboothen vi säljer levereras fri frakt hem till dörren!

Läs mer
Stäng

Om våra dinerbooth i Amerikansk retrostil

Vi säljer ett brett sortiment dinerbooth med flera varianter och färger. Vi säljer också våra dinerbooth till kaféer & restauranger då våra dinerbooth håller hög restaurangkvalité med lång livslängd vilket både passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil men även för dig som vill inreda med amerikansk retrostil. Dinerboothen är tidlösa och lyser upp vilket rum som helst. Våra dinerboothkombinationer kommer med bordsskivor med den snygga klassiska breda aluminiumkanten precis som riktiga amerikanska Diners.

Våra varianter dinerbooth i Amerikansk retrostil

När det gäller dinerbooth finns det en rad sätt man kan inreda med dem. Du kan ha 2 dinersoffor och ett dinerbord, dessa kan vara 120 cm eller 150 cm långa. Eller så kan du ha en hel kombination dinermöbler som ett "U". Våra dinerkombinationer finns som 240 cm med ett dinerbord, 270 cm med ett bord med två bordsben, eller längre kombinationer som 3 meter eller mer- då har dinerkombinationen två bord. Ett annat alternativ om du har gott om plats att inreda med dinerbooth är att ha soffgrupper ut från en vägg som fack in. Dessa blir väldigt smarta och trevliga om du inreder för ett kafé eller restaurang. Dinerboothen är väldigt enkla att montera och de kommer i 9 klassiska retrofärger. Har du en tight budget kan du satsa på ett dinerbooth mot ett bord och sedan ha två dinerstolar på andra sidan. Satsar du däremot på dinerbooth för att få till ett äkta diner finns det även en massa knep för att få den där rätta dinerkänslan du kan ta till, som att höjja en del av golvet som du placerar dinerboothen på för att sedan ha vanliga dinerbord och stolar på den delen som är lägre ned. 

Mät ordentligt där du skall ha dinerboothet och ring eller maila oss om du vill bolla idéer. 

Vad skall jag tänka på när jag handlar dinerbooth?

Det är bra att mäta och kolla ordentligt före du lägger din order så dinerboothet passar hos dig. Undrar du över något på en kombination dinerbooth kan det därför vara bra att kontakta oss så diskuterar vi måtten och möjligheterna för att hitta din bästa lösning tillsammans. Är du osäker på färg kan vi posta ett färgprov hem till dig.

Hur levereras dinerboothen?

Vi levererar dinerboothen med fri hemleverans så långt speditören kommer fram. Oftast kör vi med DHL eller i vissa fall DSV eller SHENKER. Speditören kontaktar dig före leverans så att du kan välja tidpunkt att vara hemma och ta emot ditt dinerbooth. 

Varför skall jag handla dinerbooth hos Magasin11.se

Vi har sålt dinerbooth sedan 2003 och till väldigt många hushåll och diners. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och vi är petiga, de leverantörer som inte fungerat på ett bra sätt har omgående sollats bort. De leverantörer av dinerbooth vi arbetar med är pålitliga och punktliga då många av våra kunder är just restaruanger och kaféer. Kvalitén är väldigt bra och dinerboothen finns kvar länge så du kan komplettera ditt "diner" allt eftersom. Vi finns också här för dig om du skulle ha frågor. Du når oss på 076-019 29 57 eller [email protected]. Karin når du på [email protected]. Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination dinerbooth som du vill ha det. 

Hur lång tid tar min beställning av dinerbooth?

Leveranstiden på dinerboothen ligger på ca 1-2 veckor. Du blir aviserad efter att vi har behandlat din order (oftast efter 1-2 dagar då den förbereds) samt före leverans av speditören för att välja tidpunkt av leveransen. Om du har extra bråttom med din leverans av dinerboothet så kontaktar du oss och vi gör vårt bästa för att skynda på just din leverans.

Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]. Vi svarar alltid så snabbt vi bara kan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen