Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Diner booth i Amerikanskt stil

Magasin 11 har allt du behöver för att få till den rätta American Diner stilen. Leveranstiden ligger på ca 1-3 veckor. Dinerboothen vi säljer levereras fri frakt hem till dörren!

Läs mer
Stäng

Vi säljer ett brett sortiment dinermöbler som är är rejäla,  gjorda i galon med riktigt hög kvalité. Vi har sålt dinermöbler sedan 2003 och det har blivit många nöjda kunder och restauranger genom åren!

När det gäller dinerbooth finns det en rad sätt man kan inreda med dem. Du kan ha 2 dinersoffor och ett dinerbord, dessa kan vara 120 cm eller 150 cm långa. Eller så kan du ha en hel kombination dinermöbler som ett "U". Våra dinerkombinationer finns som 240 cm med ett dinerbord, 270 cm med ett bord med två bordsben, eller längre kombinationer som 3 meter eller mer- då har kombinationen två bord. Ett annat alternativ om du har gott om plats att inreda med dinermöbler är att ha soffgrupper utt från en vägg som fack in. Dessa blir väldigt smarta och trevliga om du inreder för ett kafé eller restaurang. Mät ordentligt där du skall ha dinerboothet och ring eller maila oss om du vill bolla idéer. 

Det finns många sätt att inreda med dinermöbler, dubbelsoffor, långa dinersoffor, korta booth och hörnbooth. De är väldigt enkla att montera och de kommer i 9 klassiska retrofärger. Har du en tight budget kan du satsa på ett dinerbooth mot ett bord och sedan ha två dinerstolar på andra sidan. Satsar du däremot på dinerbooth för att få till ett äkta diner finns det även en massa knep för att få den där rätta dinerkänslan du kan ta till, som att höjja en del av golvet som du placerar dinerboothen på för att sedan ha vanliga dinerbord och stolar på den delen som är lägre ned. Ring oss om du vill bolla idéer så hjälper vi gärna till! Du når oss på 076-0192957. Kolla även in våra diner-tillbehör för att göra dinerstilen komplett!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen