Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Vaser och blomtillbehör

Med dessa ljushållare kan du skapa stämnignsprydnadsaker själv, ett kul och personligt pyssel. Ljushållare för flaskor är också en perfekt present om du vill ha en fin gå bort gåva.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Vaser & blomtillbehör i retrostil

Om du lyckats döda en eller två dyrare snygga växter är våra blommor i plast för dig. Kanske finns där både ljus och värme, men du har kommit framt till att dina blommor andå fått alldeles för lite uppmärksamhet och kärlek för att överleva. Ja då blir våra snygga plastblommor perfekt för dig! Kan placeras i uterum, kalla källarrum där ljuset inte slipper in och ägas av precis vem som helst men ändå med bibehållna snygga gröna blad. Genom att placera en grön "växt" i ett rum ger du det liv och atmosfär, särskilt nu, nu för tiden ser plastblommor riktigt verkliga ut och inte som på 80 talet när man mådde lite dåligt bara av att tvingas se på dem i en tandläkarmottagning. Rekommenderas varmt!
 

Vi säljer ljushållare som förvandlar flaskor till ljusstakar


Det finns ljushållare med pigg att tycka ner i tillexempel formbar lera en blommar eller liknande. Här hittar du även de som har en nederdel som passar i flaskor, supersnyggt i den där vinflaskan som du sparat bara för den va så snygg eller varför inte i en flaska där det brukade vara olivolja? Med en kvist rönnbär för en höstig känsla, torkade blommor eller fyll flaskan med vatten och en vattenväxt. Du kan även hänga något snyggt runt flaskhalsen eller göra ettiketer med ditt favorit citat. Ja möjligheterna att skapa den perfekta ljusstaken designad av dig själv till ditt hem är oändliga.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen