Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Möbler

Vi älskar inredning & möbler i tidlös design. Hos oss hittar du möbler som väcker en känsla av svunna tider, av retro eller en touch av country!

Läs mer
Stäng

Industriella möbler online

Vi säljer möbler online för att du ska trivas i ditt hem. Heminredning är något du ska älska i decenier så vi satsar på möbler som är hållbara och tidlösa- bra för plånboken och miljön.

Vårt sortiment möbler i industri stil

I vårt sortiment av möbler hittar du noggrant utvald iindustriella möbler för hemmets rum för att skapa en harmoni samt tidlös och stilfull atmosfär. Om du eftersträvar en glad och välkomnande matplats/bar har du hittat rätt. Vi har snygga och hållbara matbord i industriell stil samt industriella matstolar som passar bra ihop med våra rustika matbord som vi kan garantera att du kommer sitta skönt i timmar. Köket är hemmets hjärta så designa med omsorg med  snygga och hållbara möbler från oss. Vi har dinermöbler, matstolar, barstolar, barpallar, bänkar och matbord. 

Industriella möbler i olika material

På några av våra barstolar är det en cool kontrast mellan det mjuka lädret och det råa, industriella järnet, vilket skapar en läcker och stilren look. Samtidigt har vi barstolar i enbart järn och till och med i återvunnet trä men gemensamt med alla våra barstolar är att de är superläckra och är i industriell stil. Några av våra matstolar är i Björk/Metall/Natursits/Lackad och andra är i de slitstarka materialet galon, vilket passar till kafeer, restuaranger men även i hem som har en amerikanst stil. Vi har även bänkar och ett exempel här är träbänk av återvunnet trä och metallunderrede. Träbänken är väldigt rustik & har en snygg industriell stil.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen