Inredning man blir glad av!

  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 39 kr
  • Snabba leveranser

Cabanaz åter i butiken

Äntligen är populära Cabanaz tillbaka!

Magasin 11 sålde Cabanaz för 10 år sedan runt 2010, men leveranserna blev färre och färre. tillslut kunde vi inte handla längre. Kan den Svenska agenturen gått i konkurs?!

Då hittade vi andra roliga leverantörer med köksinredning i retrostil och servettställ och brödboxar. Vissa finns kvar i vårt sortiment och vissa som Natives har tyvärr gått i graven efter Corona. Då kom vi över Cabanaz-serien igen nu med fler spännande och snygg inredning i retrostil i plåt och porslin. Helt i Magasin 11 style!!!

Vi har än så länge tagit in servettställen i 5 färger, retrogrön, klassiskt 50-talsblått och rött servettställ. Samt ett servettställ med dova blommor på samt servettställ med 60-tals blommor i gul/brun, blått eller grön. Dessa servettställ passar perfekt att ha framme på bordet, på balkongen eller ett uterum. Till skillnad från en hushållsrulle kommer pappret inte att blåsa iväg om det står utomhus ;)

Cabanaz har också superfina brödboxar i modell större i plåt i 3 färger. (som vi tagit in nu, det kanske kommer fler ;)
Vad som är nytt för iår är även mjölk & sockerkanna. Salt och pepparkar, superfina salladsskålar i porslin med en svart kant på. Assietter och kaffemuggar. Porslinet i retrostil med sin svarta kant ser ut som det är i emalj men är alltså i porslin.

 

1 kommentar

Karin2020-11-09 23:21
Nice
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen