Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Affari Of Sweden

Affari Of Sweden vision är att inspirera till en unik känsla i alla rum, för alla tillfällen. Affari har tidlösa inredningskollektioner, skapade av kunskap och tradition som håller i generationer.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Affari Of Sweden hos Magasin 11

Affari är en av de första leverantörerna vi haft på Magasin 11. Man kan säga att de var vårt genombrott. År 2000 då den fysiska butiken "Magasin 11" startades tog vi in vackra ljuslyktor från Affari, vi placerade också 2 stycken lyktor modell större utanför affären. Förutom det erbjöd vi våra grannbutiker på Magasinsgatan att köpa in dem till ett förmånligt "grannpris" & många nappade om inte alla på gatan. Det dröjde inte länge förren Affarilyktorna började sälja riktigt bra. Snart frågade andra butiker längre bort efter samma lykta och vi hovade in beställningarna samtidigt som vi blev kända som butiken med de vackra ljuslyktorna. Sedan dess har vi haft allt möjligt från Affari men framför allt ljus (de är en av de få leverantörerna med 100% stearin i sina ljus vilket vi verkligen uppskattar) ljuslyktor, julpynt och "unice items" etc. Vi älskar kort & gott Affari's fina lampor och inredningsprodukter! Tidlösa, vackra ting man blir glad av!

Affari tänker klimatsmart 

Vi som är lite av en retrobutik älskar såklart tidlös inredning man kan låta ärvas till sina barn och barnbarn. Klimatsmartare och vackrare också enligt oss. Personlig inredning som håller snarare än än en trend just nu. För Affari är just det, personlig inredning med karaktär men också funktion. Jag har produkter från dem som jag haft sedan vi startade butiken som jag älskar lika mycket nu som då.

Låt dig inspireras av Affari

En viktig inspirationskälla för Affari är också att träffa lokala hantverkare runt om i världen vilket vi också uppskattar. Att inspireras av människorna, maten, färgerna och kulturen. De utmanas av att återbruka och skapa nytt från gamla saker och traditioner som upplevs längs resan. Så bra, vackert och rätt! Tidlös inredning man blir glad av helt enkelt. Inspireras av Affari´s vackra inredning hos oss!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen