Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retrokylskåp från Severin

Vi säljer Severin retro kylskåp & retro kyl och frys med hög kvalitét och läcker design till humana priser. Våra Severin retro kylskåp har fri hemleverans med avisering & ca 1-3 veckors leveranstid.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Om vårt sortiment från Severin

Severin är ett tyskt märke som tillverkar retro kylskåp och köksapparater i retrostil. Förutom enbart kylskåp i retrostil har vi även kyl och frys retro, samt en mindre retro minikyl och litet kylskåp i retrostil. Vi säljer även vinkylar i industriell stil med glasdörr att placera hemma i ditt kök som är både funktionella såsom vackra.

Vem passar Severin retrokyl för

Vi säljer ett brett utbud stora kylskåp, kyl och frys samt små kylskåp från Severin som passar för dig som gillar att ha kvalité för en prisvärd peng och som dessutom bryr dig om detaljerna i designen. Kombinera gärna Severin snygga retro kylskåp med andra retroprodukter eller ha bara ett retroskåp som ett smycke i ditt hem. Kylskåpen i retrostil är väldigt populära för till exempel sommarstugan eller varför inte ha ett retro kylskåp i ditt garage eller en mancave? Förutom kyl & frysskåp säljer vi också snygga vinkylar i olika storlek i en mer industriell stil. Perfekt att ha framme i ditt kök eller inglasat uterum. I sommarhuset eller där du vill kunna reglera din kyl efter vinet.

Leveranstider med Severin retro kylskåp

Severin leverar oftast sina retro kylskåp på 1-3 veckor via DHL. Det händer att det tar längre tid eller att det går fortare & vi försöker hålla dig uppdaterad på vägen. DHL kommer att avisera dig före leverans så att du kan vara hemma & ta emot din retro kyl. Severin kyl & fryskåp kommer med fri hemleverans.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen