Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Klimatsmarta & snygga matlådor tillverkade av 80% återvunnen metall

Matlådor tillverkade av 80% återvunnen metall!

Matlådan i plast har länge dominerat marknaden för matlådor och synts i de allra flesta hem och arbetsplatser. I takt med att människor världen över blir allt mer miljömedvetna har olika alternativt till plastlådan tagits fram och tagit andelar på marknaden.

Plastlådan blev särskilt populär då den är billig i inköp, kan användas i micron och diskas i diskmaskinen. Därtill har den en låg vikt vilket är populärt när man ska bära med sig den till jobbet. Ett av de första alternativen som kom ut på den breda marknaden var matlådan i glas. Den är enklare att hålla fräsch men väger också mycket mer vilket ger en otymplig känsla.

En annan uppstickare är matlådan som är tillverkad i rostfri stål. Denna modell är en stark konkurrent vad gäller vikten samt att den även går att använda i micro eller ugnen och tål att förvaras i såväl kyl som frys. Stål diskas enklast för hand och den blanka insidan gör det smidigt att få bort alla matrester. Till skillnad från plast blir inte stål missfärgat av olika maträtter utan ser alltid ren och fräsch ut. En matlåda i metall har en livslängd på flera år och kan användas om och om igen. Dessutom är lådan tillverkad av 80% återvunnet material.

Denna typ av matlåda har tidigare varit populärt främst hos yrkeschaufförer då de har förvarat matlådan i ett värmeskåp i lastbilen. Numera blir den allt vanligare hos gemene man som upptäcker dess fördelar. Detta är även en perfekt present att ge bort då den går att göra personlig med olika val och designer. Det finns flera färger att välja mellan och man kan gravera in namn, titel, ett härligt citat eller någon rolig text som är specifikt riktat till personen som ska få presenten. Med en egendesignad matlåda riskerar man inte heller att blanda ihop den med sina kollegor på arbetsplatsen.

Förutom matlådorna i plåt har vi även smarta  kylväskor som många använder som väska för matlådan, gjorda i återvunna PETflaskor! Hur smart?

Ja vi älskar re:etas läckra matlådor helt enkelt! & tycker helt klart är dags att investera klimatsmart i dessa tider!

// Hälsningar Karin

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen