Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Kylväskor i personlig stil gjorda från återvunna PETflaskor

En kylväska är perfekt om du vill kunna förvara din lunchbag eller massäck på ett smart sätt. Den är lika behändig att ta med varje dag på jobbet som till picknicken. Idag är vi konsumenter allt mer miljömedvetna och därför finns det idag flera klimatsmarta alternativ. Vi har till exempel flertalet modeller som är gjorda helt från återvunnet material, i form av PETflaskor. Vi tycker det är så fantastiskt att branschen hittat ett sätt att låta dessa komma till användning.

Flera personliga mönster

Att något är tillverkat i återvunnet material betyder inte automatiskt att det är tråkigt. Kylväskorna kommer i alla möjliga färger och stilar och du lär vara relativt ensam om att ha just en sådan väska på jobbet eller i parken. Många har coola retromönster som kommer göra din dag lite roligare och bättre varje gång du tittar på din kylväska.

Optimalt för att förvara mat

Det är oklart när kylväskan först lanserades men en sak är säker och det är att den är det optimala om du vill kunna transportera din mat. Du kan välja en stilig picknickväska med flera smarta fack eller en mindre kylväska med plats för din matlåda. Det återvunna materialet är också enkelt att vika ihop så den tar minimal plats när den inte används.

Om du vill uppnå maximal effekt från din kylväska lägger du med fördel några kylklumpar i botten. Då kommer din lunch eller picknick hålla sig fräsch länge. Du behöver inte heller oroa dig för spill och kladd. Skulle det hända kan du bara torka ur din väska med en fuktig trasa, sedan är den redo att användas igen. Du kan även ha nytta av en kylväska om du ska ut på en båtutflykt eller vandring. Inte konstigt att vi är så förtjusta i dem.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen