Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Juldekoration

Vi har juldekoration i retrostil som väcker barnet i dig. Tidlösa juldekorationer att ställa fram år ut & år in utan att bli omodernt som gör ditt hem mysigt och ombonat!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Juldekoration i retrostil

Vi på Magasin 11 har i år tagit in så mycket fint julpynt som kan pryda ditt hem. Hos oss finner du julkula med liten mus, massor med tomat som du kan pynta med inne så som ute, detta tillsammans med våra cederträ på fot eller varför inte tillsammans med något annat i vårt härliga sortiment.  Vi tycker inte man kan få för mycket julpynt och i vårt juldekorationssortiment har vi produkter från märkerna IB Laursen, A lot, och sass och Belle. En härlig kombination av stilar då vi vill att det ska finnas något till alla. Hur trevligt är det inte att få komma in till ett hem där juldekorationerna har fått flytta in och ger en härlig julkänsla. 

Att dekorera sina hem med julsaker

I början av 1900-talet dekorerade folket husen för att för tillfälligt glömma eller drömma sig bort från fattigdomen. För visst är julen en tradition som vi gärna gör det lilla extra och pyntar hemmet ordentligt. Så varför inte pynta i ditt hem med fina juldekorationer som håller i generationer och gör dig glad. Bara du sätter gränser i hur din julpyntning ser ut. Vi på Magasin 11 försöker ha en mix av tomtar, möss och cederträ i vårt sortiment så det finns något för alla. 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen