Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 59 kr
  •  Klarna / Swish

Julgranskulor

Julen, visst är det något magsikt med med denna högtid. Att klä och dekorera julgranen är en mysig och speciell känsla för både barn och vuxna. Vi på Magasin 11har iår tagit de mest klassiska julgranskulorna. Vi gillar att man kan mixa och matcha med både färger och former men behålla de klassiska julgranskulorna. Så samla familjen, starta julmusiken, fram med glöggen och klä din julgran med några av våra klassiska julgranskulor. Missa inte att vi fått in en speciell julgrankula som du kan öppna och även lägga i en liten överraskninga till familjen. 

Läs mer
Stäng

Till en början dekorerade man inte julgranen med julglaskulor utan man dekorerade med äpplen. År 1847 började Hans Greiner i staden Lauscha tillverka olika julgransdekorationer som blev populära och snart började man även producera julgranskulor i glas som var formade efter frukter och nötter. 

De klassiska julgranskulorna är idag inte formade efter frukter och nötter utan har oftast en rund eller oval form. Det finns många olika snygga julgranskulor, det gör att man kan mixa och matcha hur mycket man vill och få en härlig julgran till jul. 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen