Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Roberts Radio Rambler

Ramblern som är tillverkad av Roberts Radio är en fräsch och stilren portabel retroradio, perfekt att ta med till alla dina äventyr. Radion har en batteritid på upp till 80 timmar och ett behagligt läderhandtag

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Ramblern som är tillverkad av Roberts Radio är en fräsch och stilren portabel retroradio, perfekt att ta med till alla dina äventyr. Radion har en batteritid på upp till 80 timmar och ett behagligt läderhandtag vilket gör att den verkligen är portabel. Det är en digital radio som går att ansluta sig till med både Bluetooth och AUX, men det går även att koppla in hörlurar om du föredrar att lyssna själv. Designen är 70-talsinspirerad med riktigt träkabinett, metallfront och vinyltäckning vilket verkligen skapar den där retrokänslan. 

Retroradion har också FM, DAB och DAB+ radio, 20 snabbvalsmenyer, automatisk stationsinställning, manuel stationsinställning, klockradio med väckning för FM/DAB/DAB+ samt summerton, reglerbar ljusstyrka och strömläges möjligheten ECO för att kunna lyssna ännu längre. 

Finns i flera färger & utföranden samt eller utan Sterio. En riktig höjdarradio perfekt för strandhäng, sommarstället eller varför inte på båtsemestern.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen