Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Espressomaskiner

Magasin 11 var en ursprungligen kaffebutik på Magasinsgatan i Göteborg med kaffebar & kaffekurser i espressohantverket. Här nedan hittar du de espressomaskiner vi rekommenderar.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Om våra espressomaskiner

Magasin 11 säljer espressomaskiner från Italienska Rocket espresso, dessa är otroligt proffisionella espressomaskiner för hemmabruk. Vi säljer Ascasos espressomaskiner Dream One och Ascaso Duo. Vi säljer espressomaskiner från Gaggia som vi även var serviceverkstad åt då vi var fysisk butik samt vi säljer espressomaskiner från Italienska Ariete som passar perfekt för nybörjaren.

Skillnanderna på espressomaskinerna

Våra enklaste maskiner kommer från Ariete i Italien, de är små ögonmagneter som passar perfekt för retroköket och som förstamaskin för dig som intresserar dig för kaffehantverket. Ascaso Dream är en omåttligt populär och snygg espressomaskin med en underbar retrokänsla som finns i många färger. Dessa espressomaskiner uppdateras ständigt och det kommer olika versioner år för år där dessa uppgraderas. Materialen i dem är regäla och du behöver sällan byta delar denna maskin. En nackdel är att det är en liten hemmamaskin för en halvstor peng, samtidigt som de är vackra att se på.

Vår populäraste espressomaskin

En annan espressomaskin där du får mycket för pengarna är espressomaskinen Gaggia Classic. Tidigare har de sett exakt samma ut i långa perioder vilket gjort dem väldigt prisvärda och enkla att finna reservdelar till, men på senare tid har även Gaggia börjat göra om sina espressomaskiner med olika färger & kollektioner. Med undantaget av en period av en enklare maskin under locket (som vi inte sålde) har Gaggia Classic bara blivit bättre. Även 2023 har en ny Gaggia Classic kommit som ersätter Gaggia Classic 2019 PRO till Gaggia Classic EVO PRO.

Lite större espressomaskiner

Är du lite mer intresserad av espressohantverket & espressokaffe och vill vara lite mer av en proffs hemmabarista skall du istället kika på Rocket Espresso som går att vattenansluta och brygga espresso på och samtidigt eller direkt efter ånga din mjölk. De har alltså en högre kapacitet och många delar på dessa italienska espressomaskiner är samma som på proffessionella espressomaskiner som till exempel E61 grupphandtaget. Rocket espresso gör riktigt bra espressokaffe, håller länge och känns bra att brygga på. Flera modeller går att få med olika utföranden som färg, mått, med vibrationspump, som mindre espressomaskiner ha, eller rotationspump, som större proffesionella espressomaskiner har. Rotationspumpen går att vattenansluta, de är lugnare och håller längre. Här finns det mycket att läsa på om men oavsett vilket rocket espressomaskin du väljer kommer du få riktigt fin espresso i dfin kopp. Vi kan hjälpa dig om du undrar över något och du når oss snabbast på [email protected] eller 031-134424.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen