Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Köksburkar

Brett sortiment snygga köksburkar i plåt i många storlekar & i härlig retrostil för köket. Köksburkarna i plåt andas nostalgi och blir en rolig inredningsdetalj som piffar upp ditt kök.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Köksburkar i retrostil
Hos Magasin 11 hittar du snygga köksburkar i retro stil som är är täta, tidlösa, enka att öppna och riktiga ögonmagneter i köket. Behöver du en ny burk för kattmaten? Varför inte köpa dig en med snyggt kattmotiv & inred med något som annars skulle gömts i ett skåp. Flingor och annat du tar dagligen blir också trevligare i en snygg plåtburk med läckert motiv på!

Brett sortiment
Förutom hund & kattmatsburkar & flingburkar i plåt har vi även första hjälpen burkar, plåtburkar med knäpplock från Coca Cola eller kaffemotiv. Vi har små & stora teburkar, och plåtburkar för pastan eller spagettin. Du väljer sedan själv vad du vill förvara i köksburkarna. Kanske gör du egen musli? Kanske har du havregryn till gröten varje morgon? Kanske har du en kompis med en icke tät & utsliten kaffeburk, då finns här ett brett sortiment plåtburkar för köket att utforska.

Mixa & Matcha
En snygg plåtbruk köket är ett trevligt & bra presenttips då vi alla har lite trista kelloggs & flingpaket man skulle vilja förvara lite snyggare, samtidigt som de är hållbara köksburkar då de är gjorda i plåt och som också håller ihyran borta. Oavsett om du har andra burkar hemma är köksburkarna väldigt fina att kombineras med andra plåtburkar.

Småpresenter
Vill du ge bort en liten gåva, eller hemmagjort godis har vi även vackra småburkar man kan fylla med lite vad man vill. Fungerar perfekt för smycken, småkrafs eller småkakor. Alla köksburkarna är handplockade av oss, och är gjorda i rejäl plåt. Vi har sålt plåtburkar i många år men vänta inte för länge om du har en favorit då vi varierar sortimentet köksburkar efter säsong & tycke just för att ha ett unikt & brett sortiment köksburkar till dig!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen