Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Stora burkar

Hos oss hittar du snygga plåtburkar i större storlekar i härlig retrostil, med motiv inspirerade av 50 talet. Plåtburkarna andas nostalgi och blir en rolig inredningsdetalj som enkelt piffar upp ditt kök.

Läs mer
Stäng

Stora köksburkar i retrostil

Vi säljer stora köksburkar som är tidlösa & håller i år efter år och man blir glad av att titta på dem, som så mycket annat av vår inredning hos Magasin 11. En stor & snygg plåtburk med lock i retrostil kan med fördel stå framme, passa bra som present till när man vill ge bort ett gott kaffe. Eller varför inte stuva undan något mindre estetiskt i en snygg burk med lock på? 

Hund & Kattmatsburkar

Ofta köper man kattmat eller hundmat i större plastpåsar med ziplock, & visst kan man förvara dem i skafferiet. Problemet är bara att de behövs flera gånger per dag. Varför då inte bara lyfta över djurmaten i en stor köksburk med lock & coolt hundmotiv eller kattmotiv på burken. Du har djurmaten nära tillhands & den där otrevliga påsen har förvandlats till en fräck burk som dessutom är tidlös & håller superbra!

Stora flingburkar i plåt

När man skall hälla över sina frukostflingor i en burk är det trevligt om hela får plats. Antingen om man lyfter över hela påsen eller helt enkelt häller över flingorna direkt i plåtburken. Våra större modeller flingburkar tillåter dig att göra just detta. Köp flera flingburkar & mixa och matcha dina frukostflingor med så hållder flingorna sig fräsha länge.

Stora plåtburkar i retorstil för te

Vi säljer många små & söta teburkar hos Magasin 11, men i den här kategorin hittar du större teburkar från Blackjap som man ser i en klassisk tebutik. I dem kan du förvara 1 eller 1 kg te, de har ett tätslutande lock som sitter fast i den backre änden av teburken. Väldigt trevliga stora teburkar att förvara ett gäng jämte varandra på en hylla!
 

Snygga tvättmedlesburkar för vit eller färgad tvätt

Tvättmedel är något vi alla måste ha, det används oftast tillräckligt ofta för att det bör förvaras framme, inte så snyggt tycker vi. Men inga problem,hos oss hittar du snygga tvättmedelsburkar för färgad eller vitt tvätt som gör att ditt tvättmedel förvandlas till inredning istället för att stå & skämmas i tvättstugan. Tvättmedelsburkarna är regäla med ett helt avtagbart lock och i en tålig tjock plåt som rymmer upp till 3 liter vardera.

Kak & pastaburkar i retrostil

För dig som gillar kakor eller alltid har mycket pasta hemma kan det vara trevligt & praktiskt med en snygg plåtburk för pastan. Kan också bli en fin gå bort present för den som gillar mat & matlagning eller att ha det lite organiserat i köket. Kombinera plåtburken med lite passande innehåll så har du en personlig & fin present helt enkelt!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen