Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Inredning från A lot decoration

Vi säljer massvis av unik & fin heminredning från A lot decoration! Lekfulla, vintage och industriella dekorationsartiklar som matchar de flesta hem.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Vilka är A lot decoration?

A lot decoration är ett varumärke som säljer allt från dekorationsartiklar till mindre möbler till florister, dekoratörer, blomsterbutiker, inrednings- och presentbutiker. Det svenska bolaget grundades av ett par vars namn är Ann och Anders. Resan började år 2004 med att Ann knöt egna kransar i enris som hon själv plockat när hon varit ute i naturen. Ann stod för tillverkningen av produkterna och Anders lastade bilen full och besökte blomsterbutik för varumärkeskännedom. Nu har varumärket drygt 4 000 artiklar som säljs nationellt.

A lot decoration har ett brett sortiment

Det breda sortimentet består av bland annat av påsk fjädrar i härliga färger, julgranskulor, rustika hänghyllor, blomsticks, ljushållare, glasflaskor med kork, ljusstakar, lyktor, krukor och hyllor.

A lot decoration´s heminredningsstil

A lots dekorationsartiklar är  snygga och passar i de flesta hem. A lot möter vintage och industri med lekfullhet och skapar en känsla av exklusivitet. De skapar och säljer unika dekorationer som oftast är inspirerat av djurriket. En bra kombination då de passar i de flesta hem och om du vill få fram en myskänsla i ditt hem.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen