Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Ariete Vintage

Ariete Vintage är ett Italienskt märke med prisvärda, rejäla & snygga hushållsapparater i retro stil. Ariete Vintage finns i flera färger & modeller och blir riktiga ögonmagneter! 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Snygga & populära Ariete Vintage retro köksapparater

Här kan ni hitta populära produkter som kaffebryggare i retrostil, vattenkokare med 50 tals design, blenders, espressomaskiner eller vår populära bulliga brödrost som skapar nostalgi på köksbordet. Ariete Vintage och deras produkter är riktiga ögonmagneter med stilren design inspirerat från 50-talet. Perfekt att ge bort som födelsedagspresent eller bröllopspresent till dem som älskar retrodesign, eller varför inte till sig själv om man vill inreda med nostalgi hemma.

Ariete Vintage är förutom att de är snygga ochkså prisvärda

Arietes produkter är mycket prisvärda och kommer imponera med sin unika design och färg som passar in i ett klassiskt kök likväl i ett modernt kök. Om vi tar kaffemaskinen som exempel kan den brygga upp till 12 koppar kaffe som och den tempererade glaskannan ser till att hålla kaffet varmt. Visste du att maskinen också kan ställas in i förväg så att du kan komma hem till eller vakna upp till nybryggt kaffe?  En kaffeälskares dröm, eller hur? 

Vi rekomenderar Ariete Vintage!

Mixa & matcha som du vill eller köp bara en färg eller den produkt du är i behov av. Oavsett om du har hela Ariete Serien i ditt kök eller bara en retrobrödrost kommer den garanterat poppa i ditt kök & bli en riktig snackis. Vi tycker att man blir glad av inredning i retrodesign & Ariete Vintage är inget undantag med detta. Med väldigt få returer, nästan inga reklamationer, rekommenderar vi Ariete köksapparater skarpt, prisvärda och bra helt enkelt!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen