Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Disney Traditions

Disneyfigurer i original av Jim Shore. Alla disneyfigurer är handmålade & tillverkas bara under en kort period vilket gör dem till populära samlarobjekt.

Läs mer
Stäng

Om Disney Traditions

Den första av alla Disneyserier var Musse Pigg, och den dök upp i en dagstidning den 13 januari 1930. Walt Disneys första animerade långfilm i färg var Snövit och de sju dvärgarna och blev genast populär. Sedan blev Disney allt mer populär och fler karaktärer skapades. Vi på Magasin 11 har tagit in många favoriter. Musse Pigg, Mimmi, de sju dvärgarna, Nalle Puh och hans vänner och många fler. De Disney figurer vi säljer kommer från en kollektion som heter Disney Traditions och är designade av Jim Shore som är en av de få som obegränsat licens till Disney.

Populäraste figurerna av Disney Traditions

Disneyrerna av Jim Shore handmålas och tillverkas bara under en begränsad tid vilket gör dem till populära samlarobjekt. Magasin11.se säljer ett brett sortiment från Disney Traditions och några av de populäraste figurerna är Piff & Puff, Kalle anka med vännerna som klär julgranen. De sju dvärgarna att hänga i julgranen samt mössen Gus & Jack. Grinchen som vi tog in under 2022 är också omåttligt populär även om han faktiskt inte är en Disneyprodukt men som har fått smyga sig in då dessa också designats av Jim Shore. 

Bra presettips för retrofantasten

Disney traditions Orginal som vi säljer kommer i en fin förpackning och passar perfekt att ge bort som en present till retrofantasten. Många samlar på dem och fyller på med fler & fler figurer eftersom. De tillverkas under en begränsad tid men det kommer också nya figurer hela tiden. Håll utkik om du gillar en särkild disneyfigur du vill ha hemma.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen