Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Gaggia Espressomaskiner med tillbehör

Italienska varumärket Gaggia erbjuder kaffemaskiner och tillbehör av hög kvalitet.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Gaggia Espressomaskiner

Det var en gång en mans målmedvetna strävan efter den perfekta espresson på 1930-talets Milano som födde ett av de Italienska mest ikoniska varumärken. I mer än ett halvt sekel har Gaggia försett både barer och hem med innovativa, toppmoderna kaffemaskiner. År efter år skapade Gaggia vackra, tidlösa produkter inspirerade av dagens mode, design och kultur, samt den italienska passionen för "La Dolce Vita". Från det unika "crema naturale" lagret till crème de la crème av espressomaskiner, upptäck mer om vår rika historia här.

Släpp lös din inre barista med en perfekt hemmamaskin

Gör dig redo att släppa loss din hembaristaanda. Gaggias superautomatiska maskiner står till din tjänst: några enkla steg för att börja förbereda en mängd olika drycker, som du kan skräddarsy efter dina önskemål. Precis som ett kafé, men i bekvämligheten av ditt eget hem, kan du njuta av den omisskännliga doften av nymalda kaffebönor varje dag. Hur underbart är inte detta?

100 % tillverkade i Italien, de kombinerar toppmodern teknik och unik design för att ge dig en oförglömlig kaffeupplevelse.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen