Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Maris Sal

Vackra halsband och armband från Maris Sal som är handgjorda på Hönö i Göteborgs skärgård. ⚓

Läs mer
Stäng

Handgjorda grån Göteborgs skärgård

Hos oss hittar du marina smycken tillverkade av hållbara material som tål att följa med dig ut på havet. Våra marina smycken går att få olika storlekar och färger + att vissa är anpassningsbara i storleken så du enkelt kan hitta en som passar just dig! Ankararmbanden är i i stål eller i 18 k guldplätterat stål eller guldpläterad roséguld. Ett presenttips är vår bästsäljare ankararmband med inställningsbar länk så du inte behöver veta måtten på den som skall få ankararmbandet.

Maris sal donerar för miljön

Våra marina smycken är både moderna & retrosmycken på samma gång med sitt ankare & marina stil. perfekta presenter. Dessutom donerar Maris sal 1 USD per såld vara till världens ledande miljöorganisationer; World Wildlife Fund och Greenpeace, som arbetar hårt för att skydda vår planet så att vi säkert kan föra henne vidare till framtida generationer.

Ankarsmycken tillverkade i Sverige

Marissal originalär ett Svensk märke med marin design från Hönö i Göteborgs norra skärgard. Stilrena armband som vilar vackert på din handled. Ställ in storleken första gången du tar på dig armbandet och fäst sedan enkelt armbandet med ankaret som lås. Handgjorda med kärlek.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen