Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

re:eat

Snygga, smarta och hållbara matlådor i rostfritt stål från Re:eat! Finns i två olika storlekar, en i standard storlek, 600 ml och en större som rymmer 950 ml.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Matlådan re:eat startade 1947 i Eskilstuna

re:eat är ett Svenskt familjeägt inustri företag som tillverkar lunchboxar, eller "dosor" i återvunnet rostfritt stål som du kan använda år efter år. Deras lunchlådor är snygga, lätta att göra rent ooch fungerar till och med i micro (även om vi ser att fler & fler skaffar en värmeugn nu. Lunchlådorna är gjorda i Sverige av 100% rostfritt stål varav 80% i återvunnet material! Unna dig en riktigt fin lunchlåda som du är rädd om istället för plastlådor som dessutom blir äckliga med tiden & som förstör för vårt klimat .

re:eat mbition & vision

Deras ambition är att få vara med att bidra till ett plastfritt samhälle utan att kompromissa med design- samtidigt som de vill erbjuda samhället ett riktigt hantverk som faktist håller år efter år. Denna ambition leder till deras vision som är "Vår vision är att kunna erbjuda Sverige en giftfri måltid och vi tar sikte på såväl miljö som kvalitet och design. Vi lägger ner mycket tid och kärlek på varje dosa".

Fördelar med att ha Re:eat som matlåda:

Den första och största fördelen är att den inte släpper ifrån sig farliga gifter som "vanliga" plastmatlådor utsöndrar vid värme, och det är det vi stoppar i oss eftersom det är just maten som blir "smittad" av gifterna. En annan fördel är att den är tillverkad lokalt och dessutom i ett tidlöst och antibaktriellt material. Matlådan är ungssäker och har lång hållbarhet medans plastlådor ofta har kort livlängd eftersom de snabbt blir repiga och missfärgade och går inte att använda i ugn. Plastmatlådorna är inte hållbara och detta gör att det blir ett slit och släng material som ofta hamnar i vår kära natur. - Du kan göra skillnad, skaffa dig återvunna, hållbara och lokalt tillverkade produkter! Då gör du ett miljösmart val! 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen