Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Strömshaga

Strömshaga är ett svenskt varumärke med tidlös inredning och dekoration för dig och ditt hem. Vi älskar retro inredning och väljer gobitarna till vårt sortiment!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Bakgrunden om Strömshaga

Strömshaga startade sin verksamhet 1973 med en liten butik under namnet Balders Hage. Butiken låg i ett gammalt hus i Alingsås som de höll till i tills år 1980. Verksamheten flyttades då till en grannfastighet, också detta hus helt underbart där det gamla var orört. Det öppnades senare i stället butik i Göteborg men som idag bedrivs med nya ägare. Strömshaga är också ett grossistföretag som drivs av visionen att kunna bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration tagen från svunna tider. Lantlig och gammaldags heminredning ligger dem varmt om hjärtat. Vilket passar väl in i Magasin 11´s vision av retro inredning som håller länge.

Magasin 11s sortiment av Strömshaga

Vi har noggrant valt ut varumärken och produkter som vi gillar och Strömshagas inredning i retrsostil är det inget undantag att vi gillar, eftersom de är retro, lantliga och industriella. Några axplock på vad för produkter vi säljer från Strömshaga är ljushållare, väggklockor, ljusstakar, fotogenlampor, fina korgar, dörrstopp etcetera. Skaffa dig dekoration från Strömshaga och få pricken över i-et i ditt hem.

 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen