Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Grilltillbehör från Amerikanska Tablecraft

Här hittar du de amerikanska diner och bbq produkter till grillsäsongen från varumärket Tablecraft! Hitta dina grillprodukter här hos oss!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Genre

Vi på Magasin 11 älskar American Diner och BBQ & retrotillbehör.

Därför gillar vi Amerikanska tablecraft! Deras serveringskorgar är rejäla, stapelbara och går att diska i diskmaskin. Vi har förutom dinerbaskets också massvis av andra grilltillbehör som grilltyngder för köttet från Tablecraft, uppläggningsfat och skålar. Preppboxar för grilltillbehören, rejäl grilltång och squeezebottles för ketchup, dressing eller senap. Vi har även tagit in så kallade fry cup som är till för servering av det friterade, pommesfrites eller kycklingvingar. Smart, snyggt och industriellt som på ett riktigt amerikanskt diner. 

TableCraft grundades 1946

Och öppnade sina dörrar i Chicago som ett importdistributionsföretag som betjänar livsmedelsbranschen och fortsätter att vara ett familjeägt företag än i dag. Tack vare deras enkla uppdrag att erbjuda oöverträffad service och samvetsdrivna innovationer inom matservice, har de sedan dess vuxit avsevärt till att erbjuda över 3 000 produkter. I stora och små företag hittar du deras produkter på framsidan av huset, på baksidan av huset, i kök och på bordsskivor. kan vara attl från vackra och multifunktionella buffékollektioner till klassiska och moderna bordsprodukter, de erbjuder kreativ design, förhöjd stil och en unik produktmångsidighet till foodservice-kunder runt om i världen.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen