Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Inredning advent

Vi säljer aventsljusstakar i industriell & gammaldags stil att styla olika år för år! Adventsljusstakarna är i hållbara material & du hittar även ljushållare att pimpa murstensformar med till advent.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Inredning för att pynta advent i retrostil

Adventsljusstakar sätter verkligen perspektiv på när julen närmar sig. Man stannar liksom upp och tänder ett ljus för var vecka som går fram tills dopparedagen. Hos oss hittar du adventsljusstake retro som smälter in i den andra stilen hemma, och när man kan pimpa sin adventsljusstake med lite vad man vill. På så sätt lessnar du inte på ljusstaken då du kan dekorera den olika från år till år. & är det någon gång man vill pyssla lite extra hemma så är det ju just med julen. Vi har även gammaldags julkalender att ge bort till barnbarnen för att visa hur de såg ut förr elle varför inte inreda hemma med en vacker gammeldags adventskalender?

Murstensformar att använda till juldekorationer & avdentsljusstakar

Murstensformarna som är otroligt populära att pimpa till adventsljusstakar eller för att göra juldekorationer i går också utmärkt att använda resten av året utan att för den sakens skull kännas julig. 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen