Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Disney Jul

Här hittar du våra otroligt populära Disney Traditions julgransdekorationer designade av Jim Shore som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney.

Läs mer
Stäng

Alla disneyfigurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket gör figurerna mer speciella. Förutom Disney juldekorationer designar även Jim Shore andra julsaker från till exempel Grinchen, dessa är inte en Disneyprodukt men de har ändå smugit sig in i denna kategorin då de passar stilmässigt och är perfekta att kombinera med en Disneytomte eller Disney julgransdekoration. För visst är han lite busig Grinchen, som vill stjäla julen. Jim Shore juldekorationer har en tidlös design, som man blir glad av, perfekta presenten att ställa fram jul elfter jul då de aldrig går ur tiden! 

Vi på Magasin 11 har en en stor förkärlek till inredning man blir glad av och som poppar till det lite hemma. Disney är ett varumärke som har denna effekten för många. Dekorera julgranen med samtliga snövits dvärgar eller förgyll bokhyllan med Lady & Lufsen? Vilka du än väljer lovar jag dig att det kommer bli en favorit bland julsakerna och en konverationsstartare på glöggmyset. Disney Tradition julsortiment är också en superfin gå bort gåva. Materialet på Disneyfigurerna frånDisney Traditions är Polystone, de är Original Disney (med stämpel),  som förpackas i en fin låda. Vilken är din favorit?

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen