Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Disney Jul

Här hittar du våra otroligt populära Disney Traditions julgransdekorationer designade av Jim Shore. Jim är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. 

Läs mer
Stäng

Om våra produkter från Disney Traditions

Vår kollektion disneyfigurer heter Disney Traditions och designas av Jim Shore. Disney Tradions är handmålade Disneyfigurer som endast tillverkas under en kort period, vilket gör dem till riktiga samlarobjekt. Förutom Disney juldekorationer designar även Jim Shore andra julsaker från till exempel Grinchen, dessa är inte en Disneyprodukt men de har ändå smugit sig in i denna kategorin då de passar stilmässigt och är perfekta att kombinera med en Disneytomte eller Disney julgransdekoration. För visst är han lite busig Grinchen, som vill stjäla julen.
 

Disney samlarobjekt från Jim Shore

Jim Shore juldekorationer har en tidlös design, som man blir glad av, perfekta presenten att ställa fram jul elfter jul då de aldrig går ur tiden! Vi på Magasin 11 har en en stor förkärlek till inredning man blir glad av och som poppar till det lite hemma. Disney är ett varumärke som har denna effekten för många. Dekorera julgranen med samtliga snövits dvärgar eller förgyll bokhyllan med Lady & Lufsen? Vilka du än väljer lovar jag dig att det kommer bli en favorit bland julsakerna och en konverationsstartare på glöggmyset.

Disney retroprodukter är bra gå bort presenter

Disney Tradition julsortiment är också en superfin gå bort gåva. Materialet på Disneyfigurerna från Disney Traditions är Polystone, de handmålas & är Original Disney förpackade i en fin låda. Vilken är din favorit?

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen