Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Påskkaniner & Påskharar

Vi säljer väldigt många av våra fina påsk kaniner. Hos oss hittar du trevliga påskpynt kanin och harar i olika stilar att ställa fram på bordet, på en fönsterbräda eller varsom att "krydda" dukningen med.

Läs mer
Stäng

Pynta i påsk med kaniner

Något som hör påsken till är kaniner. Men varför har man påskkaniner från början? Man säger att enligt tysk folktro var kaninen kopplad till den kristna påskens eviga liv. Anledning är för att kaniner föds med öppna ögon, vilket då fick tyskarna att tro att kaniner alltid är ”vakna”. Traditionen med kaniner följde sedan med tyskarna till Pennsylvania i USA under 1700-talet. Det ledde senare till chokladkaninen! Hos oss på Magasin 11 hittar du påskkaniner i flera olika stilar och varianter. Kanske gillar du den mer stilrena och gråa stilen som våra påskkaniner i cement. Eller våra större påskkaniner med krage som är 30-50 cm höga & passar på en fönsterbräda eller som påskdekoration på en hylla. Oavsett så hittar du något som passar hos oss.

Pynta påsken med vackra påskharar

Påskharar förknippas med påsk och färgglada påskägg. De sägs att påskharen är påskens motsvarighet till jultomten och kommer med påskägg till barnen. Vuxna personer brukar gömma påskägg i exempelvis trädgård eller i hemmet för att låta barnen leta. Det blir som en skattjakt där barnen tror att påskharen har gömt äggen.

Påskkaniner som passar in i hemmet under påsk

Vi har fint påskpynt i form av kaniner som dekoration som passar till de flesta hem! Varför inte piffa till hemmet med en glad påskhare för att få påsk känslan ända in i själen. Ställ en fin påskhare i exempelvis fönsterbrädan, bordet eller på/i vitrinskåpet. Många av våra fina påskkaniner kommer från A lot decoration, dessa påskharar & kaniner har en lyxig känsla samtidigt som de är prisvärda. Påskhararna i cement finns i flera storlekar och vi har också andra påskharar i polyresin. Du kan även dekorera påskriset med hängande påskharar matchat med påskkaniner i ägg att ställa fram på bordet i flera olika varianter & färger. Mixa och matcha som du vill i vårt breda sortiment påskkaniner i retrostil, vi har snabba leveranser & personlig service!

 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen