Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Plåtskyltar Retro

Här hittar du plåtskyltar i mindre format i härlig retrostil, med inspiration av bland annat amerikanska diners och reklamskyltar som till exempel Coca Cola & småskyltar med roliga budskap. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Storlek

Genre

Brett sortiment plåtskyltar i 15 x 20 cm
Här hittar du massvis småskyltar i storleken 15 x 20 cm i plåt. Unna dig en rolig plåtskylt som piffar upp din inredning och andas nostalgi! Plåtskyltarna har små hål i hörnen för enkel upphängning. Snygga att mixa och matcha med varandra i såväl samma storlekar som med olika mått! Bara fantasin begränsar hur du inreder med dessa skyltar!

Passar som presenttips
Små plåtskyltar är en perfekt "gå bort gåva". Skyltarna är superfina i såväl kök som i ett uterum. Många av våra skyltar har personlighet & ett alldeles eget budskap som "NO WIFI" eller vad sägs om "SHOES OFF"! Om du skall hem till någon eller har en kompis som fyller år kan du alldeles säkert hitta en plåtskylt med ett budskap som passar denna. För den som gillar goda drinkar har vi flera populära Gin & Tonic-skyltar. Vi har flera plåtskyltar för kattäslskaren eller hundälskaren. Använd filtret för att se vilken kategori som passar din smak bäst!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen