Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retroskyltar i plåt 20 x 30 cm

Här hittar du ett brett sortiment plåtskyltar i retrostil i 20 x 30 cm. Plåtskyltarna finns med sommarmotiv, reklamskyltar och andra snygga skyltar i vintagestil.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Storlek

Genre

Skyltar i plåt i 20 x 30 cm
Hos Magasin11.se hittar du ett stort urval av plåtskyltar i hög kvalité och till lågt pris. Här hittar du plåtskyltar i härlig retrostil med inspiration och motiv av bland annat amerikanska retrodiners och Coca Cola loggan och andra snygga reklamskyltar. En snygg plåtskylt i retrostil är en kul detalj i din inredning som aldrig går ur tiden. Inred en trist trappa med lite plåtskyltar eller placera dem i ditt uterum. Välj skylt efter rum och smak & inred med lite olika motiv & storlekar på skyltarna.

Varför inte ge bort en skylt som present?
Vi har plåtskyltar i många olika teman som Gin & Tonic skyltar, perfekta för sommarstället, utebaren eller om du kanske har ett mancave? Vi har bilskyltar och andra fina retroskyltar typ Harley Davidsonskyltar som kanske passar att ge bort till pappa på fars dag? Letar du efter en bra & tidlös present är en plåtskylt med ett motiv en genomtänkt kul & uppskattad present. Till exempel om du kompis skaffat en Chiwawa, då passar ju en BEWARE OF THE DOG skylt perfekt, har du kompisen som oftast hänger ute i trädgården så ger du bort skylten "IN THE GARDEN". Kika runt bland skyltarna & se vilka som passar bäst hos dig eller någon du uppskattar?

Varför köpa plåtskyltar från oss?
Hos Magasin11.se finner du ett brett sortiment retroskyltar i många olika stilar och motiv.  Vi har sålt många skyltar sedan vi öppnade vår butik år 2000 på Magasinsgatan i Göteborg. Numera finns vi online med ett ännu bredare sortiment plåtskyltar & säljer fler skyltar än någonsin. För att förenkla för dig har vi delat upp alla plåtskyltar i olika storlekar så du enkelt kan välja den kategorin som passar dig bäst. Vi har även ett filter för Coca Colaskyltar, kattskyltar eller till exempel hundskyltar. Hos oss får du alltid kvaliéprodukter snabb & spårbar leverans!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen