Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Kaffemuggar retro

Hitta dina kaffemuggar hos Magasin 11. Hos oss hittar du fina kaffemuggar i fina färger och behaglig form att dricka ditt morgonkaffe ur!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Kaffemugg i retrostil

Kaffet i rätt mugg är viktigt, kaffestunden kan utföras på många sätt, en lugn frukoststund eller stressandes i köket på språng eller varför inte på arbetsplatsen. Viktigaste är att kaffet är gott såklart men också att muggen du dricker kaffe ur ger rätt känsla. En snygg och trevlig kaffemugg i retrostil är därför en bra present till dig eller någon du känner. Magasin 11 säljer kaffemuggar i härlig design i härlig retrostil, Vilken passar bäst för dig?

Kaffemugg med extra mysfaktor

Kaffestunden är en njutbar upplevelse för kaffeälskare. Här är några parametrar vad vi tittar på då vi tar in kaffemuggar: Kaffemuggen skall vara en bekväm kaffemugg & ligga rätt i handen. Vi tycker det är viktigt mkaffemuggar som håller värmen.  En bra kaffemugg kan förstärka doften av ditt kaffe. Muggens form och dess material kan bidra till frigörandet av doftande kaffeoljor, vilket kan lägga till den totala sensoriska upplevelsen.

Favoritmugg just för dig

En bra kaffemugg kan ge en känsla av anknytning till ditt kaffe och din miljö. En favoritmugg kan vara en tröstande närvaro och kan också skapa en känsla av gemenskap och tillhörighet, särskilt när den delas med andra. Hos oss hittar du ett brett sortiment kaffemuggar i porslin och retrostil för dig & till din kaffestund!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen