Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Djurmatsburkar

Varför ha tråkiga kattmatsburkar i skafferiet när du kan ha en snygg kattmat förvaringsburk. För dig som är hundälskare finns här även stora & små hundmats förvaringsburkar i plåt. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Förvara kattmaten med stil

Hos oss hittar du läckra kattmatssburkar i flera modeller & storlekar. Vi har även småburkar för kattgodis, perfekt som fin present till din katttokige vän. Vi har mindre plåtburkar med knäpplock till till exempel om du skall åka till landet med din katt som är praktiska att ta med sig eller stora kattmatsburkar för att stå framme i läcker retrostil till exempel för torrfodret. Burkarna hjälper dig att hålla lukten av torrfodret & kattgodiset borta ffrån resten av ditt kök samtidigt som de sluter tätt och låter kattmaten hålla sig fräsch.

Hundmatsburkar i retrostil

Förutom kattmatsburkar har vi självfallet ett brett sortiment hundmatsmatsburkar i plåt i läcker retrostil. Vi har vi små plåtburkar för "dogtreats" alltså hundgodis i olika utföranden, perfekta att ha i väskan eller som present till din hundkompis som alltid har fickorna fulla med hundgodis. Dessa småburkar för hundgodis har ett lock som sitter fast i kanten. Förvaringsburkarna hundmat och de andra djurmatsburkarna är i plåt och väldigt rejäla med tätslutande lock. För låt oss vara ärliga, hundgodis och torrfoder har varken snygga förpackningar eller en särskilt trevlig doft.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen