Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Flingburkar

Här hittar du snygga flingburkar i olika storlekar i härlig retrostil, med motiv inspirerade av bland annat Kelloggsflingors. Plåtburkarna andas nostalgi och blir en rolig inredningsdetalj som piffar upp ditt kök.

Läs mer
Stäng

Plåtburkar för frukostflingor
Våra plåtburkar passar perfekt för flingorna, frukostmuslin eller varför inte för havregrynen för gröten. De sluter tätt & är gjorda i rejäl plåt med läckra motiv på. Många av flingburkarna har kelloggsmotiv så att man enkelt ser vad burken innehåller & plåtburkarna finns i flera olika storlekar. Duka gärna direkt med burken på frukostbordet, klart att hälla upp i frukosstskålen!

Vilken skall du välja
Det ryms ett paket frukostflingor i en 3 litare plåtburk men i 4 liters burken är det enklare att lyfta ner påsen lufigt i burken utan att behöva förstöra dina flingor. Man kan behålla påsen om flingorna eller om du vill kan du hälla flingorna rakt i flingburken. Vi har många olika plåtburkar med olika flingmotiv så att du kan ha flera flingor i var sin läcker burk som också är snygga att kombinera tillsammans. Vill du förvara hemmagjord musli rekommenderar vi att du väljer en plåtburkburk med knäpplock. Dessa lock är i plåt med en gummilist som håller det extra tätt. Burkarna som heter 3 liter eller 4 liters har ett helt avtagbart lock.

Bra presenttips
Vi har sålt kelloggsburkar i många år och vet att de är bra presenter, de har en lyxig känsla, roliga motiv & är helt tidlösa. Vi tycker om att ha presenter & inredning i material som plåt, glas, trä som är tidlösa. En inredningsdetalj man blir glad av & som håller i längden!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen