Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Te & kaffeburkar

Här hittar du snygga te- och kaffeburkar i plåt med härlig retro stil, med Coca-Cola motiv och andra läckra motiv. Plåtburkarna andas nostalgi och blir en rolig inredningsdetalj som enkelt piffar upp ditt kök.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Brett sortiment teburkar i retrostil

Te skall förvaras torrt, mörkt & svalt! Därför förvarar man oftast sitt te bäst i en plåtburk med tätslutande lock. Här hittar du snygga teburkar plåt både klassiska och runda teburkar i flera storlekar som små fyrkantiga 100 grams teburkar med lock som sitter fast i ena änden. Vi säljer Blackjap teburken i 200 gram, 400 gram & 1 kg eller 2 kg teburken. En klassisk och tidlös teburk som aldrig går ur tiden.

Täta kaffeburkar i plåt

Det roliga med en kaffeburk är att den ofta får hänga med länge! Är det inte så att har man väl en kaffeburk så brukar den användas flitigt år ut & år in. Så vi säger, välj din kaffeburk med omsorg. Den skall vara tät och gärna ha ett knäpplock. Kaffet bör också förvaras mörkt så ingen förvaring i glasburkar godkännes. Det bästa du kan göra för aromens skull är att lyfta ner kaffepåsen direkt i plåtburken och stänga, alltså inte hälla ner kaffet, för då försvinner massvis värdefulla aromer. Häll inte nytt kaffe på gammalt utan drick upp kaffet helt innan du fyller på  så får du godare kaffe.

En snygg kaffeburk -ett bra presenttips

Känner du någon som ständigt dricker kaffe, då kanske en rolig kaffeburk är just den perfekta presenten. Kombinera en snygg kaffeburk med ett gott kaffe och ha som gå bort gåva när du skall hem till en kompis, kaffe kan man ju knappast få för mycket av! Våra plåtbrukar för kaffe andas nostalgi och är ofta i retrodesign som man blir glad av, de passar därför extra bra som present enligt oss.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen