Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Kyl och frys Retro

Vi säljer retro kyl och frys i retrostil från Amerikanska Big Chill & Severin Vill du ha en kyl och frys i retrostil för en billigare pengär Severin ett kylskåp för dig. Finns i flera färger.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Brett sortiment retro kylskåp med frys

Big Chill som är ett Amerikansk kylskåpsleverantör med retro kylskåp tillverkade i plåt och har ca 6-10 veckors leveranstid. Dessa kylskåp retro går att få höger och vänsterhängt och är gjort i plåt med lite större mått än ett standardkylskåp. Ett riktigt klassiskt amerikanskt megakylskåp på 186,7 cm högt gånger 70 cm brett. Vill du ha en kyl och frys för en billigare peng med retrostil är Severin ett kylskåp för dig. Perfekt för uterum, köket, en sommarstuga eller varför inte i en mancave. Finns i massvis trevliga färger.

Var har man kombinerad kylskåp & frys i retrostil

Vill du ha en retrokyl och frys? Det är perfekt för uterum, kök, en sommarstuga eller varför inte i en mancave. Finns i massvis trevliga färger. Tveka inte om att höra av dig om du har några frågor, du når oss på kundtjä[email protected] eller 031-134424. 

Vi säljer retro kyl och frys i från Severin och från Amerikanska Big Chill. Severin retro kylskåp är väldigt prisvärda & riktiga retro kylskåp med frysdel. Dessa har cirka 2-4 veckors leveranstid.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen