Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Äggklockor & kökstimers i retrostil

Håll koll på tiden med en snygg och praktisk kökstimer i retrostil! Vi har flera retro kökstimers i olika färger. Våra kökstimers fästs enkelt på kylskåpet med magnet.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Varför ska du ha en kökstimer?
En kökstimer i magnet är bra att fästa på kylskåpet eller på köksfläkten för att få kvalitet på middagen & glädje i köket. Tiden spelar stor roll på resultatet av maten.

Vilken passar dig?
Att välja en kökstimer kan kännas svårt, det finns många färger och varumärken och dessa i varierande priser. För att göra det enklare för dig, har vi samlat två etablerade varumärken som vi gillar - Cabanaz som främst är kända för sitt  färglada retro porslin och Dulton som har helt underbara magnettimers i retrostil. Båda dessa varumärken andas kvalitet, så välj vilken färg som passar dig och ditt hem bäst.

Mått & info
Vi säljer Dulton kökstimers som är Ø 7,5 cm samt att de är i metall med en magnet på baksidan för att enkelt sätta upp timern på antingen kylskåpet eller köksfläkten för att enkelt ha koll på hur lång tid det är kvar på det du lagar. Våra Cabanaz kökstimers är gjorda i metall och är  Ø 7,5 cm med magnet på baksidan.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen