Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Glasunderlägg

Unna dig lite fina underlägg glas till köks- eller vardagsrumsbordet. Här hittar du glasunderlägg retro, med massa roliga motiv. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Passar superbra som present!

Vi har glasunderlägg som passar till drinken, utebaren, i en mancave eller i köket. Våra dekorativa glasunderlägg är snygga att ha framme men skyddar också bord och dukar från fläckar. Inredning man blir glad av helt enkelt!

Glasunderlägg i retrostil

I regel är glasunderlägg rätt små, platta föremål som vanligtvis är gjorda av material som trä, kork eller gummi som används för att skydda ytor från kondens och värme från drycker. De placeras vanligtvis under glas eller koppar för att förhindra att ringar eller fläckar bildas på bord eller andra ytor.

Bra av flera olika anledningar

Glasunderlägg är bra av flera anledningar. För det första hjälper de till att förhindra skador på möbler och ytor, särskilt de som är gjorda av trä eller andra porösa material som lätt kan fläckas eller skeva. Genom att tillhandahålla en skyddande barriär mellan drycken och ytan hjälper glasunderlägg till att bevara möblernas utseende och livslängd. För det andra kan glasunderlägg också vara dekorativa och sätta en personlig touch till ett hem eller kontor. De finns i en mängd olika mönster, färger och material, vilket gör det enkelt att välja sådana som kompletterar inredningen i ett rum.

Glasunderlägg i retrostil

Praktiska och bekväma. De är lätta att rengöra och kan återanvändas flera gånger, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ. Dessutom är de små och lätta, vilket gör dem lätta att förvara och transportera vid behov.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen