Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Kylskåpsmagneter

Färgglada och roliga kylskåpsmagneter i retrostil med en "happy"känsla. Kylskåpsmagneternas motiv tar en tillbaka till det ljuva 50-talet.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Kylskåpsmagneter som passar perfekt som present 

Kylskåpsmagneter är en perfekt gå bort present eller gåva till någon man inte känner så väl då det alltid är kul med lite fina bilder på kylskåpet, eller om man vill kan man ha dem som de är då magneterna är dekorativa och fina själva.

Vårt sortiment kylskåpsmagneter i retrostil

Hos oss hittar du designade kylskåpsmagneter med retromotiv som är färgglada och iögonfallande, med en rad roliga och nyckfulla mönster. Populära teman på våra kylskåpsmagneter är vintagereklam, roliga citat, retro reseaffischer och klassiska seriefigurer.

Hållbara kylskåpsmagneter retro

Kylskåpsmagneter tillverkades vanligtvis av hållbara material som plast, metall eller emalj, och var ofta belagda med en glansig yta för ökad hållbarhet. De finns i en mängd olika storlekar, från små dekorativa magneter till större som kan hålla viktiga anteckningar och påminnelser. Kylskåpsmasgneterna vi säljer håller en hög kvalié framtagna för att sitta länge på din kyl!

Ikoniska retro kylskåpsmagneter

En av de mest ikoniska typerna av retro kylskåpsmagneter var souvenirmagneten, som innehöll bilder och slogans från populära turistmål. Dessa magneter var ofta färgglada och innehöll en rad roliga och udda design, från strandscener och palmer till kitschiga skildringar av kända landmärken.

Till retrofantasten - Samlarobjekt

Sammantaget var kylskåpsmagneter i retrostil designade för att vara roliga, färgglada och fulla av personlighet. De var ett populärt sätt att lägga till en touch av nostalgi och personlighet till köket, och deras tidlösa dragningskraft fortsätter att göra dem till ett populärt samlarobjekt idag. Många Coca cola fans & retrolovers passar på att visa just sin stil och att pigga upp det hemma med just retromagneter.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen