Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Kylskåpsmagneter

Här hittat vi färgglada och roliga kylskåpsmagneter retro med fyndiga citat och roliga budskap med en "happy"känsla. De motiv som pryder magneterna tar en tillbaka till det ljuva 50-talet.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Passar perfekt som present 
Men också ifall du bara vill pryda ditt egna kylskåp med en läcker kylskåpsmagnet. Kylskåpsmagneter är en perfekt gå bort present eller gåva till någon man inte känner så väl då det alltid är kul med lite fina bilder på kylskåpet, eller om man vill kan man ha dem som de är då magneterna är dekorativa och fina själva.

I retrostil
Designade kylskåpsmagneter är ofta för att vara färgglada och iögonfallande, med en rad roliga och nyckfulla mönster. Populära teman inkluderar vintagereklam, retro reseaffischer och klassiska seriefigurer.

Hållbara material
Kylskåpsmagneter tillverkades vanligtvis av hållbara material som plast, metall eller emalj, och var ofta belagda med en glansig yta för ökad hållbarhet. De finns i en mängd olika storlekar, från små dekorativa magneter till större som kan hålla viktiga anteckningar och påminnelser.

Ikoniska retro kylskåpsmagneter
En av de mest ikoniska typerna av retro kylskåpsmagneter var souvenirmagneten, som innehöll bilder och slogans från populära turistmål. Dessa magneter var ofta färgglada och innehöll en rad roliga och udda design, från strandscener och palmer till kitschiga skildringar av kända landmärken.

Samlarobjekt
Sammantaget var kylskåpsmagneter i retrostil designade för att vara roliga, färgglada och fulla av personlighet. De var ett populärt sätt att lägga till en touch av nostalgi och personlighet till köket, och deras tidlösa dragningskraft fortsätter att göra dem till ett populärt samlarobjekt idag.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen