Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Servetter

Fina servetter & fina servettter retro style är pricken över i vid bordsdukningen! Vi har servetter med tryck i flera härliga retromotiv och färger. Missa heller inte våra fina servettställ i härlig dinerstil. Vi säljer självklart refillservetter till servettställen och snygga servetter för servettställ med Coca Colatryck. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Genre

Finns i olika storlekar och mönster

Servetter är absorberande bitar av tyg eller papper som används för att torka eller rengöra händer, mun eller ansikte under eller efter måltid. De är vanligtvis rektangulära till formen och finns i en mängd olika storlekar, färger och material.

Vad är servetter bra för?

Servetter är bra av flera anledningar. Först och främst är de viktiga för att upprätthålla korrekt hygien och renlighet medan du äter. De används för att torka av händer eller mun efter att ha rört mat eller för att rensa upp spill och smuts på bordet. För det andra är servetter också viktiga för etikett och social inredning. De tillhandahålls ofta vid formella evenemang och middagstillfällen för att säkerställa att gästerna kan behålla ett rent och presentabelt utseende medan de äter. För det tredje kan servetter också användas som dekorativt för att lägga till en touch av elegans eller personlighet till en dukning. De finns i en mängd olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att välja de som kompletterar det övergripande temat eller stilen för en matupplevelse.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen