Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Big Chill

Amerikanska Big Chill är retro kylskåp i plåt och andra vitvaror i retrostil som är riktiga ögonmagneter med riktigt hög kvalité. Våra kylskåp i retrostil levereras på 2-5 veckor med fri frakt.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Bakgrunden om det amerikanska varumärket Big Chill

Historien började med att Thom Vernon ville ha ett kylskåp till ett strandhus i vintagestil, något han alltid drömt om. Han var säker på att han ville ha ett kylskåp med 50-talsinspirerad look men med modern prestanda och teknik, ett kylskåp som han inte skulle behöva ta bort is med jämna mellanrum. Thom kontaktade sin brorson, Orion Creamer. Orion hade nyligen tagit examen från en produktdesignskola i Denver och han gick då med på att hjälpa Thom. Brorsonen hade under hela sitt liv älskat design i retrostil och med åren letade han igenom skrotar och vintagebutiker efter tidtypiska kylskåp enbart för att ta bort dörrarna och då fästa de på väggarna hemma som konstinstallationer. Hans passion för gammaldags stil och kunskap om produktdesign gjorde honom till en perfekt skapare för unik köksutrustning som blandar funktion och form.
Efter skapandet av produkterna så blev den en omedelbar hit och målet med designen var att väcka glädje i hemmets hjärta, de gjorde köken minnesvärda och fick gästerna att känna sig välkomna. 

Big Chill fortsätter vara branchledande

Varumärket forstätter vara branchledande inom design och färg även idag, med innovativa produkter i en rad olika stilar och storlekar som kommer ut på marknaden regelbundet. Orion tror än idag på hantverk och kvalitet.

Retro kylskåp i plåt

Vi säljer retro kylskåp i plåt från Amerikanska Big Chill. De är stora, i plåt och riktiga ögonmagneter. Anledningen till att vi tagit in Big Chill som återförsäljare i Sverige är för att de har gör de snyggaste retrokylskåpen vi sett. Deras retro kylskåp är ett absolut måste för ett retro hem. Big Chill kylskåp är något större än ett svenskt kylskåp med, och har en rymlig frys i översta delen. De produceras i Italien och frakten hem till din dörr ingår i priset. För mer info hör gärna av dig på [email protected] så hjälper jag dig gärna!  Levereras på 2-5 veckor med fri frakt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen