Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Ib Laursen

IB Laursen erbjuder med modern design som ger dig möjlighet att skapa en personlig inredning.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Vilka är Ib Laursen?
Är ett familjeägt företag som äger fler varumärken som designar och säljer inredning för inom och utomhusbruk som matchar den nordiska designtraditionen. Deras produktsortiment är brett och erbjuder ett stort antal alternativ för att skapa en unik och mysig inredning. Ib Laursen är en dansk leverantör som bland annat har märket Mynte® som har fina gammaldags skålar och uppläggningsfat i retrostil men även annan fin gammaldags inredning. Företaget grundades som butik i Danmark 1971 och har idag ett  9.000 m² stort kontor, showroom och lager med många anställda. Varje år släpps 4 kollektioner med tillverkning i noggrant kontrollerade fabriker i Asien. Vi plockar in inredning från Ib Laursen som är tidlös, praktiskt, och i hållbara material.

Missionen lyder:
"Vår mission är att vara din föredragna leverantör av livstilprodukter för hem och trädgård" - Med detta sagt vill de att de ska vara de första du tänker på när du är sugen på ny dekoration och inredning. Varumärkets anda är att när du väl har köpt något av det märket så kommer du vilja ha mer grejer eftersom de är designmässigt snygga och dessutom hållbara.

Vissionen lyder:
"Vår vission är att vara i ständig utveckling- att skapa en prisvärd, modern och tillgänglig kollektion, levererad med en hög grad av pålitlighet och service".  

Stödorganisationer
Trots att de har fokus på internationell försäljning har de starka kopplingar till deras närområde. De försöker så gott som de kan använda sig av lokala affärspartners och tillverkare inom utvalda kategorier. De har även ett antal organisationer som de stolt stöjder: Parasport Danmark, Danmark räddar jorden, Danska sjukhusclowner, Danska röda korset, rädda barnen, Dansk flyktingshjälp, konsten att rädda liv, Riplay, kampen av cancer, sos barnstäder men även Julhem som arbetar för att hjälpa danska barn till ett bättre liv i välbefinnande. 

Vi på Magasin 11 är stolta över att vara IB Laursens återförsäljare!
 

 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen